Termeni și condiții

Cuprins
  1. Termeni generali de utilizare
  2. Regulamentul panelului de cercetare Eureka Insights
  3. Regulamentul comunităților virtuale Eureka Insights

 

1. Termeni generali de utilizare

 

Copyright

Acest site este administrat de  ZODIAN A. Ş. PFA cu sediul social în Calea Victoriei 91-93, Sc. A, Et. 2, Ap. 22, Sector 1, București, România, cu număr de ordine în Registrul Comerțului F40/466/2018, cod unic de înregistrare fiscală RO38947746; ZODIAN A. Ş. PFA este împuternicită cu drepturi depline în legătura cu acest site, Eureka Insights. Este valabil pentru toate textele, imaginile, graficele, inclusiv aranjarea site-ului. ZODIAN A. Ş. PFA dă dreptul navigării pe site și a descărcării conținutului site-ului cu condiția să nu fie folosit în scopuri comerciale (exclusiv uzului personal). În particular, transformarea, duplicarea, traducerea și salvarea în alte medii decât electronice este interzisa prin copyright. ZODIAN A. Ş. PFA ca în orice moment, după voia să și fără notificarea sau acceptarea ulterioara a responsabilităților, sa modifice parțial sau complet, sa adauge, șteargă sau sa scoată din funcțiune acest site, pentru un moment dat sau permanent.

Drepturi de publicare

ZODIAN A. Ş. PFA este proprietarul drepturilor exclusive asupra anunțurilor publice de presa figurate sub rubrica „Comunicate cu presa” și a informațiilor publicate în „Studiile publicate de Serban Zodian, PhD”. În aceste două zone, modificarea sau duplicarea informației este interzisa, duplicarea sau modificarea fiind posibilă doar cu acordul ZODIAN A. Ş. PFA, fără a aduce prejudicii termenilor aplicabili altor parți ale site-ului.

Semnele speciale, titlurile, logo-urile folosite în aceste pagini sunt – în lipsa altor precizări – proprietatea ZODIAN A. Ş. PFA (ex. protejate de licență) chiar dacă sunt marcate printr-un semn sau nu. Pe acest site puteți găsi și alte semne speciale sau mărci aparținând partenerilor noștri comerciali. Acestea sunt subiectul unor precizări ale dreptului de proprietate al proprietarilor respectivi. Folosirea în alte scopuri decât cele precizate în Termenii de Utilizare este interzisă.

Pozele din album

Unele poze din panelul Eureka Insights reprezintă „albumul foto”. Pentru că „albumul foto” este în afara zonei noastre de responsabilitate, indicatorii către acest site sunt excluși din obligațiile din angajamentul nostru. Ne disociăm de conținutul acelui site.

Excluderea responsabilităţii

Site-ul a fost conceput cu mare atenție. Acuratețea informațiilor conținute a fost verificata. Totuși, nu putem garanta ca site-ul are un conținut în întregime corect. Drept urmare, toate responsabilitățile pentru pagubele care își găsesc legătura direct sau indirect, prin utilizarea acestui site, sunt excluse, salvate în cazul unei greșeli sau a unei neglijări majore din partea noastră. Rezumatul acestui site este asemenea documentelor aferente, rezultatul acceptării utilizatorului, pe riscul sau. Dacă paginile de Internet ale acestui site sunt folosite de terți ca referință, ZODIAN A. Ş. PFA nu poate fi responsabilă, atât pentru site cât și pentru conținutul acestuia.

Protecţia datelor şi indicaţii de securitate

ZODIAN A. Ş. PFA este responsabilă în ceea ce priveşte informaţia personală. Folosind ofertele noastre online, anumite informaţii sunt automat înregistrate pentru managementul sistemului nostru, sau din motive de statistică şi securitate. Prin aceasta, nici un fel de informaţie personală nu este utilizată. În unele cazuri, spre exemplu, cererea de informaţii personale va fi înregistrată. Chiar dacă ne oferiţi dumneavoastră informaţii, informaţiile vor fi preluate în concordanţă cu regulile de protecţie a datelor. Această informaţie este analizată doar pentru motivele interne ale ZODIAN A. Ş. PFA. Puteţi oricând, şi cu urmări pe viitor, să revocaţi înregistrarea. ZODIAN A. Ş. PFA garantează un mod cât se poate de confidenţial de prelucrare a datelor.

Subsemnatul Serban Zodian, prin panelul de cercetare Eureka Insights, va păstra confidenţialitatea tuturor datelor personale pe care un membru i le va pune la dispoziţie.

 

2. Regulamentul panelului de cercetare Eureka Insights

Introducere

Pentru a participa la sondajele panelului de cercetare Eureka Insights trebuie sa vă înregistrați. Aceasta proces implica completarea în mod corect și complet a unui formular de înregistrare.

Completarea formularului de înregistrare durează aproximativ 5 minute. Pentru a putea fi membru activ este obligatorie completarea tuturor datelor din chestionarul de înregistrare.

Pe adresa de email veți primi invitațiile de participare la studii, de aceea este nevoie să introduceți o adresa de e-mail pe care o verificați în mod regulat.

ZODIAN A. Ş. PFA desfășoară diferite campanii prin care anunță recrutarea de noi membri în panelul de cercetare Eureka Insights. Înregistrarea dumneavoastră este voluntară.

Puteți avea doar un singur cont de membru și un singur cont pe gospodărie. Dacă observam ca ați folosit mai multe adrese de e-mail (spre exemplu folosind nume false) sau ca mai multi membri ai gospodăriei sunt înregistrați, calitatea de membru al panelului de cercetare  Eureka Insights va fi retrasă, atât dumneavoastră, cat și celorlalți membri ai gospodăriei.

Sondaje de opinie

Ca membru  al panelului de cercetare  Eureka Insights v-ați dat acordul de a primi invitații de participare la sondaje de opinie online.

Membrii trebuie să răspundă la sondajele de opinie la care sunt invitați să participe fără ca răspunsurile lor să fie influențate de către alte persoane. Va sfătuim sa nu dați voie altor membri ai familiei sau prietenilor să  privească ecranul în timp ce completați chestionarul, pentru a vă putea concentra doar asupra răspunsurilor și a nu fi distrași de alte comentarii.

Un chestionar de cercetare de piața/social este valid doar dacă este completat în totalitate și dacă durata de completare se încadrează în limitele normale. Odată ce ați intrat pe link-ul din invitație și ați început să completați chestionarul, vă recomandam să nu întrerupeți completarea chestionarului și să răspundeți pe loc întrebărilor.

Chestionarul vă este destinat dumneavoastră exclusiv, ca membru al panelului de cercetare Eureka Insights. Într-o gospodărie se va realiza un singur interviu.

Nu putem garanta un număr minim sau maxim de invitații pentru participarea la studii care se vor trimite fiecărui penalist, de-a lungul unui an de zile.

În desfășurarea oricărui sondaj de opinie exista un număr limitat de respondenți care pot participa. Când se atinge un număr suficient de respondenți din punct de vedere statistic,  accesul la chestionar se închide, deci nu se vor mai putea trimite răspunsuri noi.

ZODIAN A. Ş. PFA, proprietara panelului de cercetare Eureka Insights, a luat masurile necesare pentru securizarea datelor și a sistemului informatic. Cu toate acestea, pentru că nimic nu este infailibil, în nefericitul caz în care primiți un virus sau viruși prin e-mailul de invitație trimis dumneavoastră, ZODIAN A. Ş. PFA nu pot fi considerat responsabil în niciun fel de consecințele acestor probleme, iar membrii comunității nu pot în niciun fel să ceară despăgubiri materiale sau de orice altă natură. Recomandarea noastră este să folosiți un antivirus pe computerul sau pe smartphone-ul/tableta dumneavoastră și să instalați cele mai recente update-uri pentru a fi protejat în cazul unor astfel de incidente.

În cazul în care un membru al panelului de cercetare Eureka Insights este suspectat de completarea frauduloasă a chestionarelor, acesta este eliminat din panel și nu i se vor mai trimite invitații de participare la studii.

Recompensare

Pentru participarea dumneavoastră la sondaje sunteți recompensat/a prin puncte. 10 puncte reprezinta echivalentul a 1 RON. În momentul în care acumulați 1500 de puncte, veți primi 150 lei în contul dumneavoastră bancar sau în cazul în care nu dețineți un cont bancar, puteți primi banii sub forma unor bonuri cadou în valoare de 150 lei.

Pentru fiecare chestionar completat puteți primi un anumit număr de puncte care va fi indicat de la bun început. În funcție de durata și complexitatea sondajului, numărul de puncte pentru fiecare chestionar pe care îl completați este variabil.

Punctele se oferă atunci când luați parte la un sondaj, vă încadrați în grupul tântă cautat pentru sondajul respectiv și finalizați sondajul.
Pentru a afla punctajul acumulat în urma completării chestionarelor accesați contul dumneavoastră din meniu.

Ieșirea din panelul Eureka Insights

Orice membru este liber să-și manifeste în orice moment și în mod unilateral dorința de a ieși din acest panel. Tot ce are de făcut este să își șteargă contul, iar în acel moment informațiile personale sunt șterse automat din baza de date, persoana respectiva nemaifiind contactată. Dacă un membru întâmpina dificultăți în realizarea autonomă a procedurii de șterge a contului de pe panel, el are posibiltatea să mă contacteze trimițănd un e-mai la adresa [email protected] prin care să își exprime intenția de ieșire din panel.

Membrii panelului Eureka Insights care nu  răspund la niciun sondaj în decurs de 12 luni în condițiile în care au primit invitații la studii vor fi declarați inactivi. Ne rezervam dreptul de a șterge toți membrii care au fost inactivi în decursul unui an de zile.

Pentru a garanta calitatea analizelor statistice, ne rezervăm dreptul de a face verificări pentru a valida calitatea de membru activ a oricărei persoane înregistrate și de a șterge un penalist din baza de date fără a-l avertiza în prealabil și de a justifica decizia.

În cazul în care se găsesc nereguli în completarea chestionarelor, chestionarele sunt eliminate din baza de date. Ne rezervam dreptul de a verifica și a elimina din panel membrii care completează în mod fraudulos chestionarele puse la dispoziție.

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând regulile de funcționare ale panelului. Toți membrii comunității vor fi înștiințați de acest lucru.

 

3. Regulamentul comunităților virtuale Eureka Insights

Introducere

Pentru a participa la activitățile de cercetare din cadrul comunităților virtuale  trebuie sa vă înregistrați în panelul de cercetare Eureka Insights. Aceasta proces implica completarea în mod corect și complet a unui formular de înregistrare.

Completarea formularului de înregistrare durează aproximativ 5 minute. Pentru a putea fi membru activ este obligatorie completarea tuturor datelor din chestionarul de înregistrare.

Pe adresa de email veți primi invitațiile de participare la studii, de aceea este nevoie să introduceți o adresa de e-mail pe care o verificați în mod regulat.

ZODIAN A. Ş. PFA desfășoară diferite campanii prin care anunță recrutarea de noi membri în panelul de cercetare Eureka Insights. Înregistrarea dumneavoastră este voluntară.

Puteți avea doar un singur cont de membru și un singur cont pe gospodărie. Dacă observam ca ați folosit mai multe adrese de e-mail (spre exemplu folosind nume false) sau ca mai multi membri ai gospodăriei sunt înregistrați, calitatea de membru al panelului de cercetare Eureka Insights va fi retrasă, atât dumneavoastră, cat și celorlalți membri ai gospodăriei.

Participarea la discuții

Ca membru al panelului de cercetare  Eureka Insights v-ați dat acordul de a primi invitații de participare la sondaje de opinie online și șă participați la discuții tematice.

Membrii trebuie să răspundă la invitația de a participa la discuțiile din cadrul comunitățile virtuale, să îți exprime opina, dar fără a se lăsa influențați de către alte persoane. Va sfătuim sa nu dați voie altor membri ai familiei sau prietenilor să  privească ecranul în timp ce participați la activitățile din cadrul comunităților virtuale, pentru a vă putea concentra doar asupra răspunsurilor pe care vrei să le dați și să nu fi distrași de alte comentarii.

Odată ce ați intrat pe link-ul din invitație și ați început să parcurgeți conținutul discuției respective chestionarul, vă recomandam să nu întrerupeți participarea la dezbatere și să răspundeți pe loc întrebărilor.

Invitația de participare la discuție vă este destinat dumneavoastră exclusiv, ca membru al panelului de cercetare Eureka Insights. Dintr-o gospodărie doar un singur membru poate participa la discuțiile din cadrul comunității.

De-a lungul unui an de zile, nu vă putem garanta un număr minim sau maxim de invitații pentru participarea la comunități.

În desfășurarea oricărei discuții în cadrul comunității exista un număr limitat de respondenți care pot participa. Când se atinge un număr suficient de respondenți din punct de vedere științific,  accesul la discuții se închide, deci nu se vor mai putea adera la activitățile comunității.

ZODIAN A. Ş. PFA, proprietara panelului de cercetare Eureka Insights, a am luat masurile necesare pentru securizarea datelor și a sistemului informatic. Cu toate acestea, pentru că nimic nu este infailibil, în nefericitul caz în care primiți un virus sau viruși prin e-mailul de invitație trimis dumneavoastră, ZODIAN A. Ş. PFA nu pot fi considerată responsabilă în niciun fel de consecințele acestor probleme, iar membrii comunității nu pot în niciun fel să ceară despăgubiri materiale sau de orice altă natură. Recomandarea noastră este să folosiți un antivirus pe computerul sau pe smartphone-ul/tableta dumneavoastră și să instalați cele mai recente update-uri pentru a fi protejat în cazul unor astfel de incidente.

În cazul în care un membru al panelului de cercetare Eureka Insights participant la comunitățile virtuale nu respectă regulile de participare, acesta este eliminat din panel și nu i se vor mai trimite invitații de participare la studii sau discuții.

Recompensare

Pentru participarea dumneavoastră la discuțiile din cadrul comunităților virtuale vă recompensăm prin puncte. 10 puncte reprezinta echivalentul a 1 RON. În momentul în care acumulați 1500 de puncte, veți primi 150 lei în contul dumneavoastră bancar sau în cazul în care nu dețineți un cont bancar, puteți primi banii sub forma unor bonuri cadou în valoare de 150 lei.

Pentru fiecare participare în cadrul comunității veți primi un anumit număr de puncte care va fi indicat de la bun început. În funcție de durata și complexitatea proiectului respectiv, numărul de puncte pentru fiecare participare este variabil.

Punctele se oferă atunci când luați parte la o discuție, vă încadrați în grupul tintă cautat pentru proiectul respectiv și finalizați activitățile din cadrul comunității.
Pentru a afla punctajul acumulat în urma participării din cadrul comunităților virtuale, accesați în contul dumneavoastră secțiunea “Profilul tău” -> “Retrage recompense”.

Ieșirea din panelul Eureka Insights

Orice membru este liber să-și manifeste în orice moment și în mod unilateral dorința de a ieși din acest panel. Tot ce are de făcut este să își șteargă contul, iar în acel moment informațiile personale sunt șterse automat din baza de date, persoana respectiva ne mai fiind contactată. Dacă un membru întâmpină dificultăți în realizarea autonomă a procedurii de șterge a contului de pe panel, el are posibiltatea să ne contacteze trimițând un e-mai la adresa [email protected] prin care să își exprime intenția de ieșire din panel.

Membrii panelului Eureka Insights care nu răspund la nicio invitație de participare în cadrul comunităților virtuale decurs de 12 luni, în condițiile în care au primit invitații la diverse proiecte vor fi declarați inactivi. Ne rezervam dreptul de a șterge toți membri care au fost inactivi în decursul unui an de zile.

Pentru a garanta calitatea analizelor, ne rezervăm dreptul de a face verificări pentru a valida calitatea de membru activ a oricărei persoane înregistrate și de a șterge un penalist din baza de date fără a-l avertiza în prealabil și de a justifica decizia.

În cazul în care un membru se comportă inadecvat în cadrul discuțiilor va fi eliminate din proiectul respectiv. Ne rezervam dreptul de a elimina din panel membrii care repetă astfel de comportamente.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica oricând regulile de funcționare ale panelului Eureka Insights, iar toți membrii comunității vor fi înștiințați de acest lucru.