Declarație de confidențialitate a participanților la cercetările Eureka Insights

Data intrării în vigoare: 28 februarie 2018

Ultima revizuire: 26 mai 2018

 

Date introductive

Această Declarație de confidențialitate definește modul în care site-ul https://www.eureka-insights.ro („Eureka Insights”), administrat de Zodian A. S. PFA („proprietar”) utilizează (colectează, stochează, utilizează, dezvăluie și folosește altfel) datele dvs. cu caracter personal („Date personale”, care pot fi denumite și Informații identificabile personal sau „IIP”) și alte informații descrise în Declarația de confidențialitate, dacă sunteți membru („membru”) al Eureka Insights sau participant („Participant”) invitat să completeze un sondaj sau să participe în alte programe de cercetare a pieței de către Eureka Insights.

Zodian A. S. PFA a fost înființat în UE, iar informațiile din această Declarație de confidențialitate se bazează pe Regulamentul general privind protecția datelor al Uniunii Europene (2016/679) sau RGPD, care stabilește un standard înalt în ceea ce privește protecția Datelor personale. Cu toate acestea, în funcție de reședința dvs., se pot aplica și alte legi și reglementări privind confidențialitatea. Această Declarație de confidențialitate se aplică rezidenților din fiecare țară din lume.

 

Cine este Eureka Insights?

Eureka Insights, administrat de Zodian A. S. PFA cu sediul social în Calea Victoriei 91-93, Sc. A, Et. 2, Ap. 22, Sector 1, București, România, cu număr de ordine în Registrul Comerțului F40/466/2018, cod unic de înregistrare fiscală RO38947746 (în continuare “Eureka Insights” sau “noi“), pune la dispoziție o platformă națională online de cercetare care conectează consumatorii care sunt membrii ai Eureka Insights la cercetări derulate de către Zodian A. S. PFA în nume propriu sau pentru „clienți” în scopul de a își împărtăși opiniile. Clienții sunt entități juridice sau fizice care printr-un contract angajează proprietarul să deruleze proiecte de cercetare.

Consumatorii participă la proiectele cercetarea de piață de pe platforma Eureka Insight fie prin apartenența lor la Panelul de Consumatori Eureka Insights. Membrii participă la sondaje sau alte programe de cercetare a pieței, având ocazia de a primi și răscumpăra recompense și stimulente pentru participarea lor.

În funcție de proiect, în conformitate cu RGPD, proprietarul poate fi atât Controlor de date, adică entitatea care determină scopurile și mijloacele de procesare a Datelor personale când derulează proiecte în Panelul de Consumatori Eureka Insights în nume propriu, cât și Procesator de date atunci când derulează proiecte în cadrul Eureka Insights pentru un client.

Datele dvs. personale pot fi utilizate în anumite scopuri explicate mai jos, alături de exemple de categorii de Informații personale pentru fiecare scop în parte. Detaliile specifice privind utilizarea Informațiilor personale pot fi descrise și ulterior, în cadrul unui sondaj sau al altui program de cercetare a pieței. Dacă doriți mai multe informații, puteți oricând să ne contactați, după cum este descris în secțiunea „Contactați-ne” de mai jos.

 

Eureka Insights vă protejează confidențialitatea

Înregistrarea și participarea sunt supuse Termenilor și Condițiilor Eureka Insights. Puteți consulta Termenii și Condițiile Eureka Insights aici.

Participarea dvs. la un sondaj sau alt program de cercetare a pieței este complet voluntară, iar utilizarea Datelor dvs. personale de către Eureka Insights se face cu consimțământul dvs. Sondajele și alte programe de cercetare a pieței administrate de Eureka Insights pentru proprietar sau clienții săi și datele colectate în legătură cu acele sondaje și alte programe de cercetare a pieței nu sunt supuse acestei Declarații de confidențialitate.

Eureka Insights se angajează să protejeze confidențialitatea Datelor dvs. personale. Eureka Insights se străduiește să-și conformeze practicile de confidențialitate cu legislația, codurile și regulamentele aplicabile, precum și cu codurile de standarde aplicabile ale asociațiilor de cercetare de piață și sondajelor de opinie, inclusiv, dar nelimitându-se la ESOMAR (www.esomar.org) și Insights Association (www.insightsassociation.org).

 

Cum sunt colectate datele dvs. personale?

Datele dvs. personale vor fi colectate întotdeauna prin mijloace cinstite și legale, în scopuri clar definite. De exemplu, Eureka Insights poate colecta Datele dvs. personale atunci când vă înregistrați sau când completați un sondaj, participați la un alt program de cercetare a pieței sau prin mijloace automate sau alte metode descrise în secțiunea „Ce informații sunt colectate prin tehnologiile automate?” de mai jos.

Eureka Insights colectează Date personale doar în scopul cercetării de piață.

 

Ce date personale sunt colectate și procesate?

Datele personale procesate pot include numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, data nașterii și alte informații similare despre dvs. Eureka Insights poate colecta Date personale direct de la dvs. atunci când le oferiți voluntar către Eureka Insights sau poate obține Date personale de la Clienți sau firme de cercetare de piață care au obținut consimțământul Participantului.

Eureka Insights poate obține Date personale și de la proprietarii de baze de date care ne-au asigurat că bazele lor de date cuprind doar indivizi care și-au dat acordul pentru a fi incluși și pentru ca Datele lor personale să fie împărtășite. Nu în ultimul rând, Eureka Insights poate colecta și utiliza Datele personale obținute din surse publice, precum directoare de telefoane.

Din când în când, Eureka Insights poate colecta Date personale cu caracter sensibil, în funcție de țara în care locuiți, și care pot include informații despre originea rasială sau etnică, despre sănătate, financiare, opinii politice și credințe religioase sau filosofice. În cazul în care Eureka Insights colectează Datele dvs. personale sensibile, va solicita întotdeauna consimțământul dvs. explicit.

De asemenea, puteți trimite, încărca sau transmite conținut sau materiale, inclusiv fotografii, videoclipuri și/ sau alt conținut similar sau conex sau materiale care includ Datele dvs. personale, de exemplu, atunci când participați la sondaje sau alte programe de cercetare a pieței. Astfel de Date personale pot fi utilizate și dezvăluite conform acestei Declarații de confidențialitate și nu ar trebui să includă materiale audio, video, imagini sau fotografii ale unor persoane diferite de dvs.

Vă oferim și posibilitatea de a vă înregistra în platforma Eureka Insights prin contul dvs. Facebook. Dacă optați pentru una dintre aceste variante, veți fi direcționați către o pagină administrată de Facebook Inc, unde aceștia vă vor informa cu privire la transferul datelor dvs. către Eureka Insights, Puteți consulta politicile de confidențialitate Facebook, folosind următorul link:

https://www.facebook.com/about/privacy

 

Cum sunt colectate și procesate datele personale?

Eureka Insights poate colecta și procesa Datele dvs. personale pentru diferite motive, inclusiv:

 • pentru a vă permite participarea la anchete de piață;
 • pentru a colecta informațiile dvs. de profil, astfel încât Eureka Insights să vă poată adresa sondaje și alte programe de cercetare de piață specifice;
 • pentru a vă contacta și a vă invita să participați la sondaje sau alte programe de cercetare a pieței;
 • pentru a vă actualiza informațiile din Datele personale;
 • pentru a gestiona programele de recompense și pentru a vă răspunde solicitărilor privind astfel de recompense;
 • pentru a vă permite să participați la trageri la sorți (dacă acceptați);
 • pentru a răspunde la orice mesaje sau solicitări pe care ni le-ați putea transmite;
 • pentru a vă verifica informațiile din profil sau răspunsurile pe care le-ați dat la un sondaj sau alte programe de cercetare a pieței;
 • pentru a vă oferi servicii și asistență;
 • pentru a detecta și preveni încălcarea Termenilor & Condițiilor noastre;
 • pentru a investiga o activitate suspectată ca fiind frauduloasă sau încălcarea drepturilor unei alte părți;
 • pentru a răspunde solicitărilor de informare autorizate legal ale autorităților guvernamentale sau acolo unde este prevăzut de lege;

În legătură cu vânzarea, atribuirea sau alt tip de transfer al afacerii noastre, caz în care Eureka Insights va depune toate eforturile rezonabile din punct de vedere tehnic pentru a se asigura că acel cumpărător acceptă să trateze Datele personale în conformitate cu această Declarație de confidențialitate; sau în alt mod autorizat de dvs.

Vă rugăm să rețineți că primirea comunicărilor prin e-mail poate fi o cerință pentru participarea dvs. la sondajele noastre sau la alte programe de cercetare a pieței. Puteți să refuzați primirea acestor e-mailuri prin dezabonarea de la sondajele noastre sau de la alte programe de cercetare a pieței.

Eureka Insights se asigură întotdeauna că are permisiunea de a vă procesa Datele personale. Eureka Insights face acest lucru, în general, prin obținerea consimțământului dvs., totuși, în cazuri limitate, Eureka Insights poate utiliza o condiție statutară pentru a procesa Datele personale.

Dacă se aplică o condiție statutară care permite Eureka Insights să vă proceseze Datele personale și vă retrageți consimțământul pentru procesarea Datelor dvs. personale, acest lucru nu va însemna neapărat că Eureka Insights va înceta să vă proceseze Datele personale, deoarece ar putea exista, de exemplu, obligația legală de a continua procesarea Datelor dvs. personale în anumite scopuri, de ex., pentru a păstra copii ale tranzacțiilor comerciale cel puțin șapte ani.

 

Ce informații sunt colectate prin tehnologiile automate?

Eureka Insights poate colecta automat anumite informații. În funcție de țara în care locuiți, astfel de informații pot fi considerate Date personale. Astfel de informații includ, dar nu se limitează la informații despre dispozitivul și capacitatea dispozitivului dvs., inclusiv, dar nelimitându-se la sistemul de operare al dispozitivului, alte aplicații de pe dispozitivul dvs., informații din cookie-uri, adresa IP, operatorul de rețea al dispozitivului, tipul dispozitivului, fusul orar, starea rețelei, tipul de browser, identificatorul browserului, numărul unic de identificare al dispozitivului (precum Identificatori pentru analitycs sau publicitate), ID-ul de utilizator al operatorului de rețea (un număr unic alocat dvs. de către operatorul dvs. de rețea), adresa Media Access Control (MAC), identificatorul publicității pe mobil, locația și alte informații care, individual sau combinate, pot fi utilizate pentru a identifica dispozitivul dvs. unic. Tehnologia specifică este menționată mai jos:

 

Cookie-uri:

Un cookie este un fișier mic de text, care conține informații despre utilizator, care sunt plasate de către un website pe calculatorul sau dispozitivul unui utilizator. Eureka Insights plasează cookie-uri pe calculatorul sau dispozitivul dvs. pentru controlul sondajelor sau al altor programe de cercetare de piață și în scopul de prevenire a fraudelor.

De asemenea, Eureka Insights poate utiliza cookie-uri de urmărire, etichete și scripturi pentru a urmări anumite informații despre dvs., în baza activității dvs. pe site-ul nostru sau pe site-urile terților. Eureka Insights poate utiliza aceste informații pentru a stabili dacă ați vizualizat, ați dat clic sau ați interacționat în alt fel cu o reclamă sau promoție online la care lucrează Eureka Insights pentru a contribui la evaluare pentru unul dintre Clienții noștri din domeniul cercetării. Doar cu consimțământul dvs., Eureka Insights vă poate selecta, de asemenea, pentru un sondaj sau alt program de cercetare a pieței, unde vor fi utilizate cookie-uri pentru a vă expune la reclame sau promoții specifice înainte de sondaj sau altă activitate a programelor de cercetare a pieței pentru evaluarea acestor reclame sau promoții specifice.

Cu consimțământul dvs., Clienții sau Partenerii Eureka Insights pot plasa, de asemenea, cookie-uri pe calculatorul sau dispozitivul dvs. și pot utiliza acele cookie-uri, etichete și scripturi pentru a urmări anumite informații despre activitatea dvs. pe anumite website-uri. Clienții sau Partenerii Eureka Insights pot utiliza aceste informații pentru diferite activități de cercetare a pieței.

Dacă doriți, puteți alege să nu vă dați acordul pentru utilizarea cookie-urilor sau să nu acceptați cookie-uri prin configurarea setărilor de confidențialitate a browserului dvs. web, astfel încât să șteargă cookie-urile la închiderea website-urilor sau atunci când vă închideți browserul. De asemenea, vă puteți configura browserul să blocheze cookie-urile. Neacordarea consimțământului, ștergerea sau blocarea cookie-urilor vă pot exclude de la participarea la sondaje sau alte programe de cercetare a pieței sau pot avea un impact negativ asupra experienței dvs. de utilizator. Pentru informații despre cum să refuzați cookie-urile, vă rugăm să consultați secțiunea intitulată „Cum refuz?”

Utilizarea de către Eureka Insights a cookie-urilor se face întotdeauna cu consimțământul dvs.

Dacă doriți să aflați mai multe despre cookie-urile utilizate de Eureka Insights, vă rugăm să dați clic aici.

 

Identificatori ai publicității pe mobil:

Un identificator al publicității pe mobil este un șir de cifre și litere care identifică un smartphone sau o tabletă individual(ă). Pe iOS, un identificator al publicității pe mobil se numește „Identitate pentru agenții de publicitate” (IDFA sau IFA, mai scurt). Pe Android, identificatorul publicității pe mobil este GPS ADID (sau serviciile Google Play pentru Android). Eureka Insights poate colecta identificatori ai publicității pe mobil sau îi poate obține de la un Partener. Eureka Insights poate utiliza identificatori ai publicității pe mobil în programele noastre de cercetare a pieței sau pentru a vă partaja datele cu Clienții sau Partenerii. Doar cu consimțământul dvs., Eureka Insights vă poate selecta, de asemenea, pentru un sondaj sau alt program de cercetare a pieței, unde vor fi utilizați identificatori ai publicității pe mobil pentru a vă expune la reclame sau promoții specifice înainte de sondaj sau altă activitate a programelor de cercetare a pieței pentru evaluarea acestor reclame sau promoții specifice.

Eureka Insights va colecta sau obține identificatori ai publicității pe mobil doar cu consimțământul dvs.

Web Beacons:

Un web beacon (cunoscut și ca etichetă, gif transparent sau 1×1 pixel) este format dintr-un șir scurt de cod care este inserat pe o pagină web sau într-un e-mail. Acesta poate fi o imagine grafică vizibilă sau nu, asociată cu web beaconul și, adesea, imaginea este concepută în așa fel încât să se integreze în fundalul unei pagini web sau al e-mailului.

Eureka Insights poate utiliza web beacons în mesajele e-mail pentru a stabili dacă mesajele noastre sunt deschise și pentru a verifica orice clicuri pe linkurile din e-mailuri sau în reclame sau cercetarea online pentru a determina dacă un Participant a vizualizat reclamele sau alt conținut online pe care îl măsoară Eureka Insights. Eureka Insights și agenții noștri autorizați pot conecta Datele personale la web beacons în scopuri operaționale și de cercetare.

 

Date privind geolocația:

Eureka Insights poate colecta informații privind geolocația de pe calculatorul sau dispozitivul dvs. Eureka Insights poate utiliza datele privind geolocația dvs. pentru prevenirea fraudelor sau în scopul cercetării de piață, inclusiv, dar nelimitându-se la cercetare publicitară sau alte activități de cercetare a pieței bazate pe urmărire. Eureka Insights va solicita consimțământul dvs. dacă va colecta sau utiliza informațiile despre geolocația dvs.

 

Amprente digitale:

Eureka Insights poate utiliza tehnologia amprentelor digitale pentru a colecta anumite date despre dvs. și/ sau calculatorul sau dispozitivul dvs. Aceste date pot include Date personale, precum adresa IP, precum și Date fără caracter personal, precum sistemul de operare al calculatorului dvs. sau numărul versiunii browserului. Această tehnologie creează un identificator unic al calculatorului, care poate fi utilizat pentru prevenirea fraudelor sau pentru a identifica și urmări participarea dvs. la un sondaj sau alte programe de cercetare a pieței și limitează participarea în conformitate cu cerințele unui anumit sondaj sau ale altui program de cercetare a pieței.

 

Informații de pe rețele sociale:

Vi se poate oferi ocazia de a participa la sondaje și alte programe de cercetare a pieței prin sau pe platformele unor rețele sociale. Dacă alegeți să participați la sondaje sau alte programe de cercetare a pieței prin sau pe platformele unor rețele sociale, Eureka Insights poate, cu consimțământul dvs., colecta anumite informații de profil stocate în contul dvs. pe platforma rețelei sociale.

 

Fișiere de jurnal:

Eureka Insights colectează și stochează automat anumite informații în timpul participării la sondaj și la alte programe de cercetare a pieței. Serverele noastre înregistrează automat informațiile pe care le trimite browserul dvs. de fiecare dată când vizitați un website. Aceste jurnale ale serverelor pot include informații precum solicitări web, adresa de Internet Protocol (IP), tipul browserului, limba browserului, data și ora solicitării dvs. și una sau mai multe cookie-uri care pot identifica browserul dvs. unic. Aceste informații sunt șterse periodic, ca parte a rutinei noastre obișnuite de mentenanță.

 

Informații pe care le colectează Eureka Insights de la terți:

Eureka Insights poate obține informații despre Datele personale, comportament și/ sau demografice de la terți, inclusiv, dar nelimitându-se la platforme de gestionare a datelor, rețele publicitare, servicii de birouri de informații, alți furnizori de cercetare de piață și/ sau platforme ale rețelelor sociale. Eureka Insights poate utiliza Datele personale, despre comportament și/ sau demografice primite de la terți în diferite scopuri, inclusiv, dar nelimitându-se la validarea datelor, adăugare de date, dezvoltarea resurselor de marketing, detectarea fraudelor.

 

Cu cine împărtășește Eureka Insights datele personale?

Eureka Insights nu va pune la dispoziția terților Datele dvs. personale fără consimțământul dvs., decât dacă acest lucru este necesar în temeiul legii, după cum este specificat în continuare.

Dacă un sondaj sau un alt program de cercetare a pieței sau altă activitate include punerea la dispoziția terților a Datelor personale, Eureka Insights va împărtăși Datele dvs. personale doar dacă are consimțământul dvs. Dacă datele colectate sunt utilizate pentru modelare statistică, pentru a înțelege mai bine tendințele și preferințele unor grupuri sau audiențe specifice din populația generală, doar o cantitate limitată din Datele personale împărtășite va fi utilizată în scopuri de cercetare de piață și, din nou, doar cu consimțământul dvs.

Eureka Insights poate dezvălui Datele dvs. personale, datele profilului sau alte date de cercetare terților, după cum urmează:

 • în legătură cu servicii de cercetare a pieței (inclusiv programele noastre de recompensare), agenților, contractanților sau Partenerilor noștri care furnizează astfel de servicii; desigur, cu condiția ca aceste părți să nu aibă dreptul să utilizeze Datele dvs. personale în orice alt mod decât furnizarea de servicii către Eureka Insights;
 • agenților, contractanților sau Partenerilor Eureka Insights, în legătură cu servicii pe care acești indivizi sau entități le furnizează pentru sau alături de Eureka Insights. Acești agenți, contractanți sau Parteneri nu au dreptul să utilizeze aceste informații în alte moduri, decât pentru a oferi servicii pentru Eureka Insights. Eureka Insights poate, de exemplu, să ofere Date personale agenților, contractanților sau Partenerilor pentru găzduirea website-urilor sondajelor noastre, pentru servicii de colectare sau procesare a datelor sau pentru a vă transmite informațiile solicitate, însă aceste părți nu vă pot utiliza Datele personale în scopuri proprii care nu au legătură cu activitatea pe care o desfășoară pentru noi;
 • Clienților Eureka Insights, însă în aceste cazuri, Datele dvs. personale vor fi împărtășite cu Clienții doar:
  • cu consimțământul dvs.
  • în scopurile de cercetare permise, în conformitate cu codurile Insights Association și ESOMAR.
 • în legătură cu solicitarea sau cerințele îndreptățite ale autorităților publice, pentru menținerea siguranței naționale sau cerințele organismelor de aplicare a legii;
 • în urma unor procese legale necesare, părții executorii respective;
 • atunci când Eureka Insights consideră că dezvăluirea este necesară sau corectă pentru a preveni daune fizice sau pierderi financiare sau în legătură cu activitate suspectă sau demonstrată ca fiind ilegală;
 • în legătură cu vânzarea, atribuirea sau alt tip de transfer al Eureka Insights, caz în care Eureka Insights va solicita cumpărătorului să accepte să trateze Datele personale în conformitate cu această Declarație de confidențialitate. În cazul în care vânzarea, atribuirea sau alt tip de transfer al Eureka Insights nu este finalizat cu un cumpărător potențial, Eureka Insights va solicita terților să nu utilizeze sau să dezvăluie Datele dvs. personale în nicio circumstanță și să le șteargă; sau
 • în alt mod autorizat de dvs.

Eureka Insights poate concesiona anumite Date personale terților (ex., brokeri de date, colectori de date etc.) în scopuri de cercetare a pieței, inclusiv, dar nelimitându-se la limitarea, concesionarea datelor de nivel individual și/ sau total (ex., achiziții de produse și/ sau servicii sau activitate de utilizare, date privind vizitarea website-ului, istoricul căutării pe internet etc.) pentru dezvoltarea resurselor privind audiența și/ sau modele similare, în scopul vânzării acestor date către clienții terților pentru a realiza analize și pentru a furniza informații despre piață. Aceste informații pot fi împărtășite printr-un cookie (ID cookie), un identificator al publicității pe mobil, o adresă de e-mail sau altă metodă. După modelarea similară sau colectare, Datele personale sunt șterse.

În plus, informațiile de identificare și informațiile colectate prin mijloace automate pot fi furnizate terților, inclusiv, dar nelimitându-se la Clienți, Parteneri, agenți și/ sau agenți de vânzări în scopul identificării respondenților pentru sondaje sau comunicări de recontactare, detectarea și/ sau prevenirea fraudelor, corelarea bazelor de date, validarea datelor, adăugarea datelor, codificare, segmentarea datelor și servicii care au legătură cu recompensa, stimulentul și/ sau tragerile la sorți.

Eureka Insights poate păstra Datele personale sau informații identificabile despre aparate pentru a vă răspunde solicitărilor și/ sau pentru a respecta cerințele afacerii Eureka Insights. De exemplu, Eureka Insights poate păstra adresele de e-mail ale Participanților care și-au exprimat refuzul, pentru a asigura conformarea Eureka Insights cu aceste dorințe. Orice păstrare a Datelor personale se face în conformitate cu legile și regulamentele aplicabile.

Din nou, Eureka Insights va împărtăși datele dvs. personale doar cu consimțământul dvs.

 

Colectează Eureka Insights informații de la copii?

Eureka Insights nu colectează cu bună știință Date personale de la copii sub vârsta la care este necesar consimțământul părinților. Dacă Eureka Insights află că a colectat din greșeală Date personale de la un copil sub vârsta la care este necesar consimțământul părinților, vom șterge aceste Date personale din baza noastră de date.

 

Ce măsuri de siguranță a implementat Eureka Insights pentru a asigura securitatea datelor dvs. personale?

Siguranța Datelor dvs. personale este foarte importantă pentru noi. În consecință, Eureka Insights a luată măsuri de precauție tehnice, fizice și administrative rezonabile pentru a proteja informațiile pe care le colectează. Doar acei angajați care au nevoie de acces la informațiile dvs. pentru a-și îndeplini sarcinile sunt autorizați să aibă acces la Datele dvs. personale.

În ciuda măsurilor de precauție implementate de Eureka Insights, transmiterea prin internet și/ sau rețea mobilă nu este complet sigură, iar Eureka Insights nu garantează siguranța transmiterii online. Eureka Insights nu este responsabil de erori ale indivizilor la transmiterea Datelor personale către Eureka Insights.

 

Păstrarea datelor personale

Eureka Insights nu va stoca Datele personale mai mult decât este necesar în scopul activității de procesare sau mai mult decât a fost autorizat de către dvs. Perioada poate fi determinată și în funcție de angajamentele contractuale ale Eureka Insights, perioadele aplicabile de limitare (pentru a depune solicitări) sau conform legii aplicabile.

 

Drepturile dvs.

Aveți dreptul de a vă revizui, corecta sau șterge Datele Personale, în conformitate cu legile și regulamentele aplicabile. Mai exact:

 1. Dreptul la acces — Aveți dreptul de a obține confirmarea și informații despre procesarea Datelor dvs. personale
 2. Dreptul de rectificare — Aveți dreptul de a corecta orice inexactitate a Datelor dvs. personale
 3. Dreptul de ștergere — Aveți dreptul să vi se șteargă Datele personale (acest drept este limitat la datele care, potrivit legii și regulamentelor, pot fi procesate doar cu consimțământul dvs., dacă vă retrageți consimțământul de procesare)
 4. Dreptul de a restricționa procesarea datelor — Aveți dreptul de a solicita restricționarea procesării Datelor dvs. personale (în timpul oricărei investigații desfășurate pentru a vă onora solicitarea, accesul Eureka Insights la Datele dvs. personale va fi limitat)
 5. Dreptul de portabilitate a datelor — Aveți dreptul să vă transferați Datele personale la o altă parte (acest drept este limitat la datele furnizate de către dvs.)

Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, puteți să ne contactați pentru a ne transmite o astfel de solicitare, prin intermediul detaliilor de contact disponibile în secțiunea „Contactați-ne” de mai jos.

La primirea unei solicitări din partea unui individ, Eureka Insights va încerca să furnizeze în termen de 30 de zile informațiile solicitate, cu condiția ca solicitarea să fie în așa fel încât primirea un răspuns în acel interval să fie rezonabilă. Dacă este necesar mai mult timp, Eureka Insights vă va notifica în termen de 30 de zile.

Cu toate acestea, în anumite situații, există posibilitatea ca Eureka Insights să nu poată oferi acces la unele Date personale. Acest lucru se poate întâmpla când:

 • oferirea accesului la Datele personale are toate șansele să dezvăluie Date personale despre o parte terță;
 • dezvăluirea informațiilor ar divulga informații comerciale confidențiale; sau
 • informațiile au fost colectate în scopul unei investigații legale.

În cazul în care Eureka Insights refuză solicitarea unui individ de a-și accesa Datele personale, Eureka Insights îi va comunica acestuia motivul refuzului.

 

Cum refuz?

Decizia dvs. de a participa la un sondaj sau alt program de cercetare a pieței, de a răspunde la o anumită întrebare a sondajului sau de a vă transmite Datele personale, inclusiv Datele personale sensibile, va fi respectată întotdeauna.

Puteți alege dacă să participați sau nu la un anumit sondaj sau alt program de cercetare a pieței, să refuzați să răspundeți la anumite întrebări sau să întrerupeți participarea în orice moment. Cu toate acestea, refuzul de a oferi anumite informații sau de a participa în totalitate la un anumit sondaj poate să vă excludă de la primirea unei compensații sau de la participarea la anumite studii de cercetare ulterioare. Pentru mai multe informații despre recompense, vă rugăm să consultați Termenii și Condițiile Eureka Insights dând clic aici.

Membrii care nu mai doresc să participe la sondaje, alte programe de cercetare a pieței sau să fie supuși utilizării tehnologiilor automate sau altor activități, inclusiv cookie-uri, pot refuza acest lucru prin vizitarea paginii de Cont a portalului. În cele din urmă, Membrii ne pot contacta prin intermediul detaliilor de contact disponibile în secțiunea „Contactați-ne” de mai jos. Totodată, aveți la dispoziție cele 2 formulare speciale:

 

Politica transfrontalieră

Eureka Insights stochează datele în Uniunea Europeană (UE).

 

Dispoziții finale

Această Declarație de confidențialitate se aplică doar sondajelor noastre și altor programe ale noastre de cercetare a pieței și nu se aplică altor produse sau servicii. Sondajele noastre sau programele de cercetare a pieței pot conține linkuri către anumite website-uri terțe despre care Eureka Insights crede că ar putea oferi informații utile. Politicile și procedurile pe care le descrie Eureka Insights aici nu se aplică acelor website-uri. Eureka Insights vă recomandă să citiți cu atenție declarațiile de confidențialitate sau politicile fiecărui site pe care îl vizitați pentru informații despre politicile lor de confidențialitate, securitate, colectare și distribuire a datelor. Prin participarea la oricare dintre sondajele sau programele noastre de cercetare a pieței sau prin vizitarea oricăruia dintre website-urile noastre după modificarea Declarației de confidențialitate, vă exprimați consimțământul liber și specific pentru colectarea, utilizarea, transferul și dezvăluirea Informațiilor dvs. personale în maniera specificată în Declarația de confidențialitate actuală.

 

Contactați-ne

Eureka Insights prețuiește foarte mult opinia și feedbackul dvs. Dacă doriți să vă revizuiți, corectați sau ștergeți Datele personale sau dacă aveți întrebări, comentarii sau sugestii sau dacă ați dori să nu mai participați la sondajele noastre sau la alte programe de cercetare a pieței sau dacă aveți întrebări referitoare la Datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați:

 

Prin e-mail la: [email protected]

 

Sau prin poștă la:

Zodian A. S. PFA

Calea Victoriei 91-93

Sc A Et 2 Ap 22 Sector 1

București, România

 

ÎN ATENȚIA: Agentului responsabil pentru respectarea confidențialității